Nyílt nap / Open day

 

Nyílt nap

Open day


Nyílt nap

Ha szeretnéd kiprobálni a siklóernyőzést, betekintést nyerni a sport rejtelmeibe, akkor a nyilt nap remek lehetőséget nyújt neked erre.

Egy teljes napot töltünk kint gyakorlással, repüléssel. Megismered a siklóernyőzés alapjait, szakoktató irányításával. Kipróbálhatod hogy lehet irányítani, kezelni egy siklóernyőt, választ kapsz kérdéseidre. Kisebb repüléseket végezhetsz 10-30m magas dombokról, valamint kipróbálhatod a repülés élményét tandemben egy profi pilótával.

Ha úgy döntesz tetszik a dolog és szeretnél részt venni egy tanfolyamon, akkor nálunk a nyílt nap díja levonásra kerül a tanfolyam költségéből ( az akciós tanfolyamárba nem tudjuk beleszámítani a nyiltnap költségét ).

Egész napos programra számíts, a Budai-hegységben, vagy a Pilisben. Nyílt napok folyamatosan indulnak, időpontot email-ben, vagy telefonon tudsz egyeztetni.

Ára: 12 000 Ft

+36 20 251 56 42
herknerzsolt@gmail.com
He
rkner Zsolt siklóernyős szakoktató, tandempilóta

 


Open day

A full day with practice and flying. You learn the basics of paragliding, in safety, with guidance of instructor.

 You can try to control it, handle a paraglider, get answers to your questions. You can do in less flight from 10-30m

 hight  ​hills, and you can test flying experience with a professional tandem pilot.

If you decide to learn flying like a profi and would like to attend a course, the open day fee will be deducted from the cost of the course.

All day program in the Budai-hegység ( in the Mountains of Budapest ), or in the Pils ( 2o km from Budapest ). Nyílt napok Open days constantly start, appointment in email or call.

Price: 40 EUR

+36 20 251 56 42
herknerzsolt@gmail.com
Herkner Zsolt instructor, tandempilot